Nr. 59 PENGER VOKSER PÅ TRÆR. ikke noe spøk, det gjelder bare å vite hvordan.

Har du tenkt å realisere drømmen om å bli din egen sjef?

 Da bør du starte her.

HVORDAN du kan starte en bedrift, kan lett læres. Bl.a. finnes det mange bøker (t.o.m. gratis) og etablererkurs over hele landet, men ingen gir deg den "fengende ideen" om HVA du kan starte med, den får du her:

Boken har mer en 275 nye forretningsideer som knapt noen har tenkt på. Her vil du finne et enormt utvalg innenfor de fleste bransjer, passende for deg, uansett om du er kvinne eller mann, og uavhenging av yrke eller erfaringsbakgrunn.

Og selv om du allerede har funnet din idee, bør du sammenlikne den med ideestrømmen i boken, kanskje du kan forbedre din, eller finne noe mye bedre.

GründerBibelen -Det Norske Skaperverket- er den eneste boken som er skrevet av en multigründer og oppfinner. Den inneholder mange forslag som kan ha den fornødne oppfinnerhøyden for å søke patent, men ideene blir her frigitt for leserne siden forfatteren allerede har nok patenter og uansett ikke vil ha kapasitet til å realisere alle ideer som er foreslått.

Her er ikke bare tekniske forslag, det finnes mange innen handel, import/eksport, kjemisk/teknisk, helse, gartneri/landbruk, produksjon, konstruksjon, husflid, kunst, investering, pensjonssparing, arkitektur, service, serveringsbransjen, franchising, lønnsom hobby, samt mange eksempler til opptrening av kreativ business-tenkning. Selv om du bare er ute etter en bijobb du kan bedrive hjemmefra, vil du finne masse inspirasjon i boken.   

Den har også høy leseverdi for alle som allerede sitter trygd i en komfortabel sjefsstol, eller for deg som ønsker å bidra på din nåværende arbeidsplass som intraprenør.

 

 

 

Det er godt mulig at du kan lese deg til en rekke AHA-opplevelser

Det er godt mulig

at du vil lese deg

til en rekke AHA-opplevelser 

   Mange forslag vil stagge din kreativitet og oppfinnsomhet. De fleste er godt beskrevet og mange er illustrert, enten med skisse eller foto. Flere forslag er utviklet frem til scalamodell og noen er prøvd ut i fullscala. De tekniske forslag var lettere å illustrere enn de mange, som går på servering, handel eller tjenesteyting, men uansett vil du få en leseopplevelse som kan bety en helt ny vending for ditt liv.